ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2010

Ο Απολογισμός της χρονιάς που έφυγε (2009)

....από τον Κόουτς

Φίλοι, φίλες

Εξαιρετικά παραγωγική η χρονιά για την ομάδα «ροδα είναι και γυρίζει» και προσφάτως Fit 4 Ride. Αναπολώντας αντιλαμβάνομαι κάτι το οποίο ξεκίνησε σαν μια ποδηλατικη/ορειβατικη παρέα και έχει εξελιχθεί σε ένα οικολογικό καφενείο απόψεων, εκδρομών, αναζητήσεων ένας τρόπος ζωής για όλους μας. Ειλικρινά στοχαζόμενος λίγο εκτιμώ ότι η επιτυχία αυτής της δράσεως οφείλεται σε 2 παράγοντες:
- Στην πολυσυλλεκτικότητα της παρέας στην οποία ο καθένας έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο
- Στη θέληση να ξεφύγουμε από το κομφορμιστικό μας μικρόκοσμο δίνοντας ξεχωριστή οντότητα σε αυτό που λέμε περιπέτεια..

Και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει κάτι αδιανόητο για τα δεδομένα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Να γίνουμε πραγματική «παρέα» στα 40 μας (οι περισσότεροι) με τόσες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις κόντρα στο ρεύμα των καιρών.

Ας αναπολήσουμε λοιπόν τι οργανώσαμε το 2009:

Στο ξεκίνημα του χρόνου η τρελλοπαρέα πάει Ραμνούντα. Έχει γράψει ιστορία η λεζάντα του ε-Πουλος καθως και τα πανοραμικά του (Ε-ΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ)

Greece the true Double dick experience (attached)

Μάρτη η παρέα παει Γαλλία Meribell για σκι!!! Απλά τα λόγια περισσεύουν.

Απρίλιο η ομάδα πάει 3 φορές Καλλίδρομο για να ανοίξει τη διαδρομή. Απλά υπέροχα. Ο Ε-πουλος τότε σε δαιμονισμένη φόρμα και ο Τζαιμς Μποτς γράφει ιστορία με το Teen Magazine και τον σεξυ Ε-πουλο..
http://eleftheriskopefsi.blogspot.com/2009/05/top-models.html


Μαιος η ομάδα αποκτά και επίσημο blog:
http://eleftheriskopefsi.blogspot.com/2009_05_01_archive.html
και διαδραστική φωνή από τον αρχισυντάκτη Τζαιμς Μποτς

ακολουθούν εκδρομές Αγκίστρι ΠΟΑ με 55 συμμέτοχες ρεκορ (ΣΟΦΙΑ σε θέλουμε πίσω) Παρνασσό, Κύθνος, ΟΛΥΜΠΟΣ ορειβατική η μια καλύτερη από την άλλη με νέα γυναικεία μέλη με φρέσκιες αντιλήψεις (Βαλέρια εσυ μας οδηγείς):

Η ομάδα ανέβηκε Όλυμπο (2917μ) !!!
Όμορφη ανάβαση απο την κλασική διαδρομή της Πετρόστρουγκας με διανυκτέρευση στο καταφύγιο Ζολώτα.
Τα highlights :
· H φοβερη θεα από τη διαδρομή της Πετροστρουγγας
· Τα πολλα χιόνια λογω του χαλαζιού που έπεσε Παρασκευή το απόγευμα
· Η απόλυτα ομοιογενής ομάδα!!!!!
· Η ΒΑΛΕΡΙΑ που ανέβηκε τρέχοντας στο Μύτικα χωρίς να δειλιάσει καθόλου .Wonder woman!!!!
· Η ηδονικη βραχολαγνεια του ΠΡΟ όταν σκαρφάλωνε στα βράχια του Μυτικα. Νομιζε ότι ηταν Ρουμανα!!!
· Το απιστευτο ροχαλητό Καρακοτς ΠΡΟ!!!!
· Ο Απιστευτος Λιάκουρας γνωρισε όλο το καταφυγιο αλλαξε 10 τηλέφωνα και μαζεψε όλα τα σκουπίδια στη διαδρομή.
· Ο φιληδονος μονευ μακερ που γνωρισε όλες τα κοριτσακια στο καταφυγιο και τους εταξε ΠΣΚ στο οτελ Μοντανα στο καρπενησι
· Η απιστευτη μασα στο νερόμυλο Λιτόχωρο
· Ο φανταστικος καιρος
Όπως έγραψε και ο ΠΡΟ ..."την κορυφη του Μύτικα πρεπει να την ανεβεις για να τη γνωρισεις......."

ΠΡΟ... ραντεβού με τον Κόουτς για χειμερινή ανάβαση στο λούκι .. ακόνισε τα πιολέ σου !!!

Συνεχίζουμε, Τον Ιουνη το σλογκαν FIT 4 Austria κυριαρχεί και στο πρώτο μπάρμπεκιου στου Μονευ Μακερ αποφασίστηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες για Αυστρία καθώς το στοίχημα για το FIT 4 Austria και το concept για την μπλούζα!!!!!

Ιουνη είχαμε high light την εκδρομή στο Κίσσαβο !!! Απλά ίσως ότι καλύτερο έχουμε κάνει:
http://eleftheriskopefsi.blogspot.com/2009/07/27-28-2009.html

Ιουλιο η ομαδα ετοιμαζεται για την Αυστρία ξεκινά ο διαγωνισμός του FIT 4 Austria στο σπίτι του ΠΡΟ με τρελλο τσιμπουσι¨:

http://eleftheriskopefsi.blogspot.com/2009_07_01_archive.html

Αυγουστος: Η ομαδα πάει Αυστρία. Ίσως η επιτομή της οργάνωσης με συνδυασμό ταλέντων από ΠΡΟ, Κοουτς, Ποντικη. Το μπλουζάκι γράφει εποχή!!!!Νικητης του FIT 4 Austria ο Δ-πουλος.
http://eleftheriskopefsi.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

Σεπτέμβριος: Τρελές συζητήσεις στο διαδίκτυο με Τζαιμς να πρωτοστατεί και εκδρομή ΠΟΑ Παρνασσό!! Εκεί Μπήκε η Γ.Δρο ανάμεσα μας μετά από το υπέροχο τεστ της Λασπουριάς.

Οκτωβρης: Γρίνια στην ομάδα:
Συνποδηλάτες και συνμπυροκατανηχτεςΟ θεσμός της Greek MTB team αυτή τη στιγμή περνάει μια κρίση (σαν την ΝΔ) και πρέπει να καταβάλουμε μια προσπάθεια για κινητοποίηση. Δυστυχώς γίναμε περίγελος εντος του FACEBOOK ότι δεν υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ (Λιακουρα με το συμπαθιο αλλα πλέον έχει γίνει ρεύμα σε όλη την ομάδα) και οι περισσότεροι έχουν αποχυμιοποιηθεί!!! Ακουσον, ακουσον φτασαμε στο σημείο να πηγαινω μόνος με 2 φιλοδοξες ποδηλατριες στο βουνο για ΜΤΒ και να καλύπτω:Τον Ποντικη που το έχει ρίξει στο νυχτερινο ποδογυρο και στις δικαιολογίες «εχω τις αμυγδαλες μου», εχω πονοκεφαλο, εχω περίοδο…Τον ΠΡΟ που περναει μηνα του μελιτος με τον Λιακουρα….Τον Δ-πουλος που ακουσον ακουσον τρέχει στην fun διαδρομη στον αλσος Τριτση. Μεχρι και η Γεωργια τον πέρασε. Ασε που ολοι περιμενουν γουρουνοπουλα στη Μεσηνια αλλα ουτε κοτσι στη Ριτερμπουργκ δεν θα έχουμεΤον Μονευ μακερ που στο τέλος από τα πολλά λεφτά δεν θα χωρανε οι τσεπες τουΤον Γκαστον που έχει γινει εργολάβος!!Ο Τζαιμς που το έχει ρίξει στις βαζελίνες για να μην συγκαεί από το πολύ τρεξιμο!!! η χεσιμο δεν το ξερουμεΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ μονο από παντοφλα εξηγειται να έχει χαθεί ετσι αλλιως δεν εξηγειται!!!!Ο ΛΟΥΙ είναι ο μονος δικαιολογημένος…Περιμένω Δυναμικη ανασυνταξη για αυτό το ΣΚ!!!!! Θα κατεβασω πρόταση πείτε πότε μπορείτε Σαββατο η Κυριακη!!!... οι εξελίξεις τρέχουν... αναμένετε δυναμική απάντηση στην ανοιχτή αμφισβήτηση του Κόουτς απο τα εξοργισμένα μέλη της ομάδας...Μπορεί να είναι αυτό το τέλος της Ελληνικής ΜΤΒ- dream team????

Νοεμβρης, Δεκεμβρης: Επανέρχεται η τάξη και οργανώνονται εκπληκτικές εκδρομές σε Κύθνο ΠΟΑ, Σπέτσες, Β.Ευβοια, Πάρνηθα, Μαίναλο. Το γυναικείο team είναι γεγονός όπως και η ομάδα βαφτίζεται σε FIT 4 RIDE και αποκτά χωρο και στο Facebook!!!
Εκπληκτικές συζητήσεις εξελίσσονται στο διαδίκτυο με γκρίνιες, βρισιές, παράπονα όπως και επετειακές ΜΠΥΡΟΜΑΧΙΕΣ με αρχηγό τον ΛΑΖΑΝΗ ΒΡΟ γνήσιο μέλος πλέον!!!!


Παιδες πλέον το σλογκαν μας είναι:
“FIT 4 RIDE is not a bind, is a state of mind”

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!


Κοουτς