ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο
( The name of the beast...666)

Από τη σημερινή ειδησεογραφία ...

"Αποφασισμένος να προχωρήσει στη συνταξιοδότηση των 666 εργαζομένων οι οποίοι είχαν εξαιρεθεί από την εθελουσία έξοδο του Οργανισμού το 2005, εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δεν ενετάχθησαν στο πρόγραμμα εθελουσίας του 2005, καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και η διοίκηση της επιχείρησης δεν θέλησαν να αναγνωρίσουν την στρατιωτική θητεία ως χρόνο προϋπηρεσίας, ερχόμενοι σε σύγκρουση με την σχετική γνωμοδότηση του ΤΑΠ-ΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει δικαστικά στο Διοικητικό Εφετείο το οποίο παρέπεμψε την υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο με την σειρά του επέστρεψε την υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο όπου και θα εκδικαστεί αύριο.
Παραταύτα, και παρά την όποια απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Βουρλούμης θα προχωρήσει στη συνταξιοδότηση, καθώς κάθε εργαζόμενος κοστίζει περί τις 90 χιλ. ευρώ ετησίως στον Οργανισμό, ποσό τριπλάσιο σε σχέση με κάθε νεοπροσλαμβανόμενο.
"

Σιγά μην "γνωμοδοτούσε" διαφορετικά το ΤΑΠ-ΟΤΕ...Ευτυχώς που ο παππούς δεν μασάει.( Με διαφορά η καλύτερη επιλογή Καραμανλή στις διοικήσεις των Οργανισμών της φαιδράς πορτοκαλέας).

Η αλητεία των τρωκτικών του Δημοσίου σε όλο της το μεγαλείο. Χρόνια κηφήνες στις πλάτες των εργαζόμενων του ιδιωτικού τομέα και τώρα με συντάξεις πολυτελείας με μηδέν παραγωγή έργου.

Δυστυχώς τα λεφτά αυτά τα κλέβουν από τα παιδιά μας...